
Manu Gelato
Glace

Über das Restaurant - Manu Gelato
Die wahre Kunst, ein handwerkliches Spitzeneis zu kreieren, liegt in der sorgfältigen Auswahl der besten Zutaten der Welt und in der Fähigkeit, sie mit Erfahrung, Geduld, Kreativität und Leidenschaft zu vereinen.
Das Ziel ist ein gesundes und leichtes Eis mit einer weichen, cremigen Textur und einem natürlichen und intensiven Geschmack, der so authentisch wie möglich bleibt. Das beste italienische handwerkliche Eis aus der ganzen Schweiz.
Unsere größte Zufriedenheit? Entdecken Sie durch Manu die Magie des besten italienischen handwerklichen Eises.
Sorbets

Chocolate Sorbet
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Made with water, dark chocolate 72%, chocolate powder from Bresil, red eggs
CHF 14.50

Pineapple Basil Sorbet
1/2 litre - 75 cl - 1 litre
CHF 14.50


Raspberry Sorbet
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Made with water and raspberry
CHF 14.50


Lemon Sorbet
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Made with water, lemon juice "Sorrento ville à côté de Naple"
CHF 14.50


Mango Sorbet
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Made with water and mango juice and pulp
CHF 14.50

Ice-Cream

Hazelnut Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Ice cream made with hazelnut "Tonda" from Piémont puree
CHF 14.50


Stracciatella Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Ice cream made with a base of "Fior di Latte" and dark chocolat chips
CHF 14.50


Coffee Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Ice cream with coffee made with a infusion of coffee beans
CHF 14.50


Fior di latte Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Ice cream made with milk and cream
CHF 14.50

Flavor of the Month - Milk Flower
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Milk flower with apple coulis and speculoos chips
CHF 14.50


Pistachio Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre Ice cream made with pistachio puree from Italia
CHF 14.50

Mandorla Pistacchio Ice Cream
1/2 litre - 75 cl - 1 litre
CHF 14.50

Mixture of Flavours
Up to 3 Flavours 1/2 litre
1/2 Litre
CHF 15.00

Up to 4 Flavours 75 cl
75 cl
CHF 20.00

Up to 5 Flavours 1 litre
1 litre
CHF 25.00
