


Le Perron
1204 - Genève
Retournez aux plats qui ont fait leurs preuves avec les fameux filets de Loup grillés, Tartare de boeuf et crème brulée au travers d'une cuisine traditionnelle Franco-Suisse
Öffnungszeiten
Mo. - So. | 12:00 - 22:00 |
Adresse
Rue du Perron 5, Genève, Suisse
Fleischdeklaration
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Le Perron
The Starters
Pan-fried foie gras escalope
Quince compote.

Lobster in remoulade
Acidity of Lemon Yuzu and Dill.

Seasonal Mesclun Salad
With white balsamic


Galician-Style Octopus
Choice of size.


Plate of dried meat from the Grisons

The Main Dishes
Blanquette of monkfish
Parsnip Cream and Basmati Rice.

Fresh Perch Fillet
Green salad, French fries & tartar sauce.


Linguine with Lobster
Coulis de tomate et whisky.

Filet mignon of veal
Truffle cream and yellow wine

Beef entrecote café de Paris
With Café de Paris butter. Served with vegetables, chips and salad.


Entrecote of beef with morel cream

Desserts
Molten Chocolate Cake

Tarte Tatin

Cheese Selection

Meringue and cream
