Rupture Contrat - Boco

Rupture Contrat - Boco

Starters

Sweet tomato mash (celery, tomato, herbs) between fresh cheese and mascarpone foam, celery 's flavour, on a bread wet of tomato water

CHF 10.80
Tomato and celery tiramisu
Sweet tomato mash (celery, tomato, herbs) between fresh cheese and mascarpone foam, celery 's flavour, on a bread wet of tomato water
CHF 10.80

Taboulé rose à l'hibiscus et gelée d'orange de Emmanuel RENAUT.

CHF 9.80
Taboulé rose à l'hibiscus et gelée d'orange de Emmanuel RENAUT.
Taboulé rose à l'hibiscus et gelée d'orange de Emmanuel RENAUT.
CHF 9.80

Madras blond lens and figue lassi. Way of consuming : cold. Vincent FERNIOT

CHF 10.20
Madras blond lens and figue lassi
Madras blond lens and figue lassi. Way of consuming : cold. Vincent FERNIOT
CHF 10.20

Main Courses

Simmered pig in his juice with corn polenta scented with rosemary. On the top cooked corn

CHF 12.40
Simmered pig
Simmered pig in his juice with corn polenta scented with rosemary. On the top cooked corn
CHF 12.40

Fast cooking of the squid which colored the pasta. Everything is made with a white sauce made with mushrooms, cardamom and chives

CHF 12.90
Black linguine and squid sauce
Fast cooking of the squid which colored the pasta. Everything is made with a white sauce made with mushrooms, cardamom and chives
CHF 12.90

Lemon vinegar sauce

CHF 12.10
Vegetal mille-feuille
Lemon vinegar sauce
CHF 12.10

Boeuf braisé et purée de pomme de terre au beurre

CHF 12.90
Braised beef's pie
Boeuf braisé et purée de pomme de terre au beurre
CHF 12.90

Finestiere Parmentier, cod. Way of consuming : hot. Olivier BELLIN

CHF 13.40
Finestiere Parmentier, cod
Finestiere Parmentier, cod. Way of consuming : hot. Olivier BELLIN
CHF 13.40

Pasta

Antichocks hearts Rigati sicilian way XL. Way of consuming : hot. Vincent FERNIOT

CHF 12.80
fusilli sicilian way XL
Antichocks hearts Rigati sicilian way XL. Way of consuming : hot. Vincent FERNIOT
CHF 12.80

Brocoli and parmesan cream fusilli XL. Way of consuming : hot. Vincent FERNIOT

CHF 12.80
Brocoli and parmesan cream fusilli XL
Brocoli and parmesan cream fusilli XL. Way of consuming : hot. Vincent FERNIOT
CHF 12.80

Soup

Smoothy Crécy = smoothy based on carrot

CHF 7.50
Smoothy Crécy
Smoothy Crécy = smoothy based on carrot
CHF 7.50

Drinks

50cl

CHF 4.00
Evian
50cl
CHF 4.00

50cl

CHF 4.00
Green badoit
50cl
CHF 4.00

50cl

CHF 4.20
Perrier
50cl
CHF 4.20

50cl

CHF 4.20
Coke
50cl
CHF 4.20

50cl

CHF 4.20
Coke zero
50cl
CHF 4.20
Volvic green tea
CHF 4.20

37,5cl

CHF 5.00
Tangerine Fizzi
37,5cl
CHF 5.00

37.5 cl37,5cl

CHF 5.00
Raspberry Fizzi
37.5 cl37,5cl
CHF 5.00

37,5cl

CHF 5.00
Lemon Fizzi
37,5cl
CHF 5.00

Rupture Contrat - Boco

Boco ist die Verwirklichung eines Traums ... Eine von zwei Kindern, Simon und Vincent Ferniot: mitteilen unseren Idéen gut und gesund zu essen, mit viele Leute. Mit Hilfe der größten Köche (Michelin) und MOF (das beste Arbeiter in Frankreich) und Chef Patissiers haben wir ein leckeres Fast-Food geschaffen. Wir sind ein Fast-Food wo sie im Restaurant essen können oder die Gerichte in die Einweckgläser mitnehmen können. Die Gerichte sind gegessen kalt oder warm, vegetarische oder glutenfrei. Zu entdecken im Hausliferdienst oder im Büro ionline zu bestellen von Montag bis Sonntag bei 0840 004 004 oder www.smood.ch

WARENKORB ABSCHLIESSEN
    Zwischensumme
    CHF
    Lieferungskosten
    CHF 0.00
    TOTAL
    CHF
    WARENKORB SEHEN