


Desi Palace
1205 - Geneva
Welcome to Desi Palace Restaurant. We are pleased to present you with authentic Indian and Pakistani cuisine.
Öffnungszeiten
Mo. - So. | 11:15 - 14:00, 18:00 - 22:00 |
Adresse
Rue de Carouge 91, 1205 Genève, Switzerland
Fleischdeklaration
Derzeit haben wir keine Informationen über die Fleischdeklaration, bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant.

Desi Palace
Optionen
Cutlery
CHF 0.00

Dish of the Day
Dish of the Day
Plat du Jour

Starters
Raita
Vegetable yogurt, small cubes of potatoes, tomatoes, cucumber, onions and fresh coriander.

Baingan Raita
Eggplant caviar prepared with yogurt and spices.

Shrimp Raita
Raita with peeled shrimp.

Pyaz Pakora
Onion fritters with Indian spices.

Salade Desi
Oignons marinés au sel avec piments verts, tomates et salade verte épicée

Salade Desi
Les oignon marine au sel avec piments vert tomate et salade vert epices (salted marinated onions with tomato green peppers and spicy green salade)

Salade Punjabi
Melon avec crevettes décortiquées et salade verte épicée

Salade Punjabi
Melon avec crevettes decortique et salade vert epices (Melon with shelled shrimp and spicy green salade)

Salade Bolywood
Poulet grillé avec ananas et salade verte épicée

Salade Bollywood
Poulet grille avec ananas et salade verte epicees (Grilled chicken with pineapple and spicy green salad)

Tandoori Starters
Pyaz Pakora
Beignets d'oignons avec farine de pois chiche aux épices indiennes

Cheese Pakora
Beignets de fromage avec farine de pois chiche aux épices indiennes

Samosa légumes
Feuilleté de légumes, pomme de terre, petits pois, cumin et coriandre fraîche

Sabzi Pakora
Beignets de différents légumes avec farine de pois chiche et coriandre fraîche

Aloo Gola
Beignets de purée de pommes de terre au fromage avec farine de pois chiche et coriandre fraîche

Dall Soupe
Soupe de lentilles avec épices indiennes

Mixed samosa
Feuilleté de légumes et viande hachée

Samosa viande
Feuilleté de viande hachée et épices

Gambas Pakora
Beignets de gambas avec farine de pois chiche aux épices indiennes

Mixed Entrées (Veg)
Assortiment de beignets Peyaz Pakora, samosa légumes, cheese pakora et Sabzi pakora

Les Entrées Chaudes
Aloo Gola
Beignets de purée de pomme de terre au fromage avec farine de pois chiche et coriandre fresh (cheesy mashed potato fritters with chickpea flour and fresh coriander)

Entrées Tandoori
Chicken Tandoori
Cuisse de poulet mariné & grilles au Tandoori avec épices indienne

Chicken Tikka
Morceaux de poulet désossés marinés & grillés au Tandoori

Seekh Kebab
Gigot d'agneau haché préparé avec menthe, coriandre, gingembre et de l'ail, grillé au tandoori

Lamb Tikka
Morceaux d'agneau désossés marinés & grillés au Tandoori

Fish Tikka
Filet de saumon frais, mariné et grillé au tandoori avec épices indienne

Gambas Tandoori
Gambas géantes marinées & grillées au tandoori avec épices indiennes

Desi Mix Grill (Thali)
Assortiment des viandes marinées et grillées au Tandoori (agneau, poulet, gambas géantes, seekh kebab et poisson

Naan
Plain Naan
Plain leavened bread mixed with butter, milk and sugar.

Chppati
Plain unleavened bread.

Cheese Naan
Cheese-filled bread.

Garlic Naan
read stuffed with garlic, yeast dough.

Chili Naan
Bread stuffed with green pepper.

Naan Sabzi
Bread stuffed with vegetables.

Naan Keema
Spicy minced meat bread.

Cheese & Garlic Naan
Cheese and garlic bread.

Cheese & Chili Naan
Cheese and chilli bread.

Chili & Garlic Naan
Bread stuffed with chilli and garlic.

Cheese, Garlic & Chili Naan
Bread filled with green pepper, cheese and garlic.

Naan Peshwari
Filled bread and dried fruits (sweet).

Paratha
Butter bread.

Basket Naan
Taste three different naans.

Butter Naan
Pain au beurre

Biryanis Specialties
Fish Bar
Poisson entier Bar mariné, grillé au tandoori avec épices Indiennes au jus de citron, servi avec oignons grillés et salade

Bada Kebab
Souris d'agneau marinée avec ses saveurs indiennes, grillée au four et servi avec oignons grillés et salade (Tandoori)

Lapin Tandoori
Lapin entier mariné avec ses saveurs indiennes et grillé au four, servi avec oignons grillés et salade ( Tandoori )

Chicken Baingan
Poulets preparé aux aubergines grillées au tandoori, épices indienne et coriandre fraîche

Lamb Dall
Agneau préparé avec des lentilles indiennes, épices indiennes et coriandre fraiche.

Kofta Curry
Boulettes de bœuf préparées à la sauce curry avec des tomates, oignons et des épices indiennes

Gambass Tikka Masala
Gambas géantes grillées au tandoori, préparées avec de la crème et des épices douces

Panir Karahi
Fromage indien préparé avec des morceaux de tomates, de la coriandre, de l'ail, du gingembre, des poivrons.

Spécialités Biryanis
Chicken Biryani
Poulet, riz basmati mijoté aux épices,servi avec sauce raita

Beef Biryani
Bœuf, riz basmati mijoté aux épices, servi avec sauce raita

Lamb Biryani
Agneau, riz basmati mijoté aux épices, servi avec sauce raita

Shrimp Biryani
Crevettes, riz basmati mijoté aux épices, servi avec sauce raita

Desi Mix Biryani
Mix de viandes, riz basmati mijoté aux épices, servi avec sauce raita

Chicken
Chiken Curry
The most popular dish from India and Pakistan. Curry sauce with tomatoes and spices.

Chicken Jalfrezi
Prepared with fresh onions, spices, tomatoes, and very hot green peppers.

Chicken Madras
Madras specialty - medium spicy and spicy curry.

Chicken Vindaloo
Southern specialty - curry prepared with vindaloo sauce, stronger than chicken Madras.

Chicken Shahi Korma
Préparés avec des épices douces et des fruit secs

Chicken Sagwala
Chicken supreme with chopped spinach, spicy, and fresh cilantro.

Chicken Tikka Masala
Grilled in the tandoor, prepared with cream and spices.

Butter Chicken (Makhani)
Grilled chicken pieces, prepared in butter and cheese with yogurt, cream, tomatoes and some dried fruits.

Chicken Narial
Curry de poulet avec noix de cajou, amandes, bananes et crème de coco

Chicken Karahi
Chicken prepared with pieces of tomatoes, cilantro, garlic, ginger, pepper, lemon juice, served in its pan.

Desi Chicken du chef
Poulet préparé dans une sauce aux champignons sauté à l'ail.

Beef
Beef Curry
The most popular dish of India and Pakistan. A sauce with tomatoes, onions and spices.

Beef Madras
Madras specialty - medium spicy and spicy curry.

Beef Vindaloo
Southern specialty - curry prepared with vindaloo sauce, stronger than beef madras.

Beef Baingan
Boeuf preparé aux aubergines grillées au tandoori, épicés indiennes et coriandre fraîche

Beef Jalfrezi (Hot)
Prepared with fresh onions, spices, tomatoes, and very hot green peppers.

Beef Sagwala
Beef prepared with chopped spinach, spices, and fresh coriander.

Beef Masala
Beef prepared with cream and spices.

Beef Korma
Prepared with sweet spices and dried fruits.

Beef Karahi
Beef prepared with pieces of tomatoes, cilantro, garlic, ginger, pepper, lemon juice.

Keema Matar
Ground beef prepared with peas in a medium spicy sauce.

Desi Beef du Chef
Bœuf préparé dans une sauce aux champignons sauté à l'ail.

Lamb
Lamb Curry
Tender pieces of lamb prepared with a curry sauce, tomatoes, onions and spices.

Lamb Madras
Madras specialty - medium spicy and spicy curry.

Lamb Vindaloo
Southern specialty - curry prepared with vindaloo sauce, stronger than lamb madras.

Lamb Jalfrezi
Prepared with fresh onions, spices, tomatoes, and very hot green peppers.

Kamb Shahi Korma
Préparé avec des épices douces, crème et fruit secs

Lamb Baingan
Pieces of lamb prepared with eggplants with tomatoes, coriander, garlic and Indian spices.

Lamb Sagwala
Lamb prepared with chopped spinach, spices, and fresh coriander.

Lamb Tikka Masala
Lamb grilled in the tandoor, prepared with cream and mild spices.

Lamb Karahi
Lamb prepared with tomatoes, coriander, garlic, ginger, pepper, lemon juice.

Lamb Dopiaza
Lamb prepared with onions and slightly spicy curry sauce.

Desi Lamb du Chef
Agneau préparé dans une sauce aux champignons sauté à l'ail.

Seafood
Fish Curry
Curry prepared with tomatoes, onions, spices and drizzled with lemon juice.

Fish Tamater
Salmon curry prepared in tomato sauce.

Fish Madras
Madras specialty - fairly hot curry.

Fish Tikka Masala
Grilled in the tandoor then prepared in a sauce with garlic, lemon juice and coriander.

Fish Baingan
Poisson préparé aux aubergines grillées au tandoori avec tomates, coriandre, de l’ail et aux épices indiennes.

Shrimp Madras
Madras specialty - spicy and spicy curry.

Shrimp Jalfrezi
Prepared with fresh onions, spices, tomatoes, and very hot green peppers.

Shrimp Sagwala
Shrimps prepared with spicy spinach and fresh coriander.

Shrimp Masala
Cooked with massala cream and spices.

Shrimp Korma
Very sweet spices, dried fruits and cream.

Shrimp Narial
Crevette curry avec noix de cajou, amandes, bananes, et crème de coco.

Shrimp Karahi
Shrimp prepared with tomatoes, coriander, garlic, ginger, pepper and lemon juice.

Vegetables
Dal Tadka
Lentils prepared with spices.

Chana Masala
Chickpeas prepared with curry sauce and spices.

Mix Sabzi
Mixed vegetable spices.

Aloo Jeera
Potatoes prepared with cumin and mild curry.

Aloo Gobi
Pan-fried potatoes and cauliflower with a slightly dry curry.

Palak Paneer
Pan-fried spinach, with cheese and slightly spicy.

Baingan Bharta
Eggplant caviar with tomatoes, onions and coriander.

Dal Makhani
Les lentilles noires sont cuites avec beaucoup de beurre et de crème, ce qui en fait un plat spécial

Sabzi Korma
Mixed vegetables prepared with mild dried fruit spices and cream.

Matar Paneer
Peas prepared with cream, cheese, and lightly curry.

Bhindi / Okra
Okra in an onion and spice sauce.

Malai Kofta
Beignets de purée de pommes de terre au fromage. Préparés avec des épices douces et crème.

Rice
Plain Rice
Plain basmati rice.

Jeera Rice
Basmati rice prepared with cumin.

Rice Pyaz
Basmati rice prepared with onions.

Rice Matar
Basmati rice prepared with peas.

Rice Chana
Basmati rice with chickpeas.

Rice Lemon
Basmati rice prepared with lemon.

Peshwari Rice
Rice prepared with dried fruits and saffron.

Sabzi Rice
Riz préparé avec mix de légumes

Desserts
Halwa Zafrani
Semolina cake.

Gulab Jamun
Preparation based on milk powder, fried in butter and served in its succulent sugar syrup.

Mango Mousse
Mango pulp, coconut and fresh cream.

Kulfi
Homemade ice cream with pistachios.

Gulab Jamun (flambé)
Avec poudre de lait, frit au beurre et servi dans son succulent sirop de sucre.

Softs
Natural Mineral Water
50 cl


Sparkling Mineral Water
50 cl


Coca-Cola
33 cl


Coca-Cola Zero
33 cl


Coca-Cola Light
33 cl


Sprite
33 cl


Orangina
33 cl


Red Bull
20 cl


Schweppes Tonic
33 cl


Orange Juice
20 cl


Pineapple Juice
20 cl


Apple Juice
20 cl


Mango Juice
20 cl


Soft
Coca-Cola
33 cl


Coca-Cola Zero
33 cl


Still Water
40 cl

Sparkling Water
40 cl

Sprite
33 cl

Fanta
33 cl

Schweppes Tonic
33 cl

Schweppes Ginger Ale
33 cl

Schweppes Lemon
33 cl

Orange Juice
20 cl

Pineapple Juice
20 cl

Ramseier Apple Juice
33 cl

Mango Juice
20 cl

Beers
King Fisher
33 cl


Cobra
33 cl


Feldschlösschen
Choice of size.


Corona Extra
35,5 cl


Super Bock Lager
25 cl


Alcohol-Free Beer
50 cl

Boissons Indiennes
Lassi Mangue
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Lassi Banane
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Lassi Rose
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Lassi Sucré
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Lassi Salé
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Lassi Nature
Boisson traditionnelle indienne à base de lait et yaourt.

Red Wines
Amarone della Valpolicella DOC
75 cl, Italy.

Pinot Noir
75 cl, Switzerland.

Gamaret
75 cl, Switzerland.

Nero d’Avola
75 cl, Italy.

Côtes de Rhône
75 cl, France.

Château de Fontenelles
75 cl, France.

Marqués de Caceres (Rioja)
75 cl, Spain.

Perlita
75 cl, Argentina.

L’Ange-Gardien
75 cl, Geneva.

Châteauneuf du Pape
75 cl, France.

Château Haut-Beauséjour Cru Bourgeois AOC Saint-Estèphe
75 cl

Saint-Emilion
75 cl, France.

Cabernet
75 cl, Chile.

Vinho
75 cl, Portugal.

Merlot Tessin DOC Vignavechia Barrique Tamborini
75 cl, Switzerland.

Rosé Wines
Côtes de Provence
75 cl, France.

Œil de Perdrix de Neuchâtel
75 cl

Rosé Toscana
75 cl, Italy.

White Wines
Chasselas
75 cl, Geneva.

Chardonnay
75 cl, Switzerland.

Pouilly Fumé
75 cl, France.

Chablis
75 cl, France.

Sparkling Wines
Deutz Brut Classic
75 cl

Deutz Brut Rosé
75 cl

Laurent Perrier Brut
75 cl

Laurent Perrier Rosé
75 cl
