


Le Réservoir
1205 - Genève
In einer modernen und warmen Umgebung, wir haben eine einfache und traditionelle Küche, aber das alles von hoher Qualität!
Öffnungszeiten
Adresse
Boulevard de Saint-Georges 64, Genève, Suisse
Fleischdeklaration
Derzeit haben wir keine Informationen über die Fleischdeklaration, bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant.

Le Réservoir
Starters
Foie Gras Terrine with 3 Liqueurs Topped with Pistachios, Cranberry Compote
Orange blossom flavoured fleur de sel & spice bread. Choice of size.

Italian-Style Aubergine Parmigiana
Aubergine mille-feuilles, tomatoes, basil & buffalo mozzarella. Choice of size.


Beef Carpaccio with Lemon Extra Virgin Olive Oil & Honey
Rocket. Size of your choice.

Bed of Smoked Salmon Drizzled with Limoncello and Raspberry Reduction
Choice of size.

Warm Goat Cheese Salad
With honey and walnuts. Choice of size.


Mesclun Salad with Parmesan Shavings


Raw Vegetable Salad

Green Salad

Taste of Italy
Pappardelles with Morels & Parmesan
Vegetable brunoise.


Spaghetti Nero with Seafood à la Scogliera
Shrimp tails, calamaretti, mussels, cockles.

Shellfish and crustaceans & Fishes
Sea Bass Fillet Réservoir Style
Taggiasche olives, capers, crushed tomatoes.

Roasted Octopus Tentacles with Garlic and Spices
Steamed seasonal vegetables, baked new potatoes.

Meat
Old Fashioned Lamb Shank on Polenta Bramata
Mixed vegetables.

Beef Fillet Rossini
Approx. 200 g, seasonal vegetables & oven-roasted new potatoes.

Vegan
Vegetable Tartar à la Proveçal
Choice of size.

Vegan Hamburger
Vegetable steak, avocado puree, beetroot bread, country potatoes.

The Must-Haves
Homemade Beef Tartar
200 g, scotaditto, herb and pistachio pesto, mint.

Beef Rib Steak
Approx. 200 g.


Duck Breast with Mango
Tricolour of vegetables, oven-roasted apple.

Discovery Corner
Bison Medallions
Tricolour of vegetables, oven-roasted apple.

Cheese
Her Cheese Assortment, of Course!!!

Desserts
Cheesecake with Caramel, Salted Butter and Walnuts

Tiramisu with Baileys


Chocolate Fondant
Bitter orange and cinnamon & scoop of ice cream.

Cafe Gourmand Maison

Tarte Tatin with Ice Cream

Drinks
Arkina Still Water
50 cl


Arkina Sparkling Water
50 cl


Coca-Cola
33 cl


Coca-Cola Zero
33 cl


Coca-Cola Light
33 cl


Sinalco
33 cl


Schweppes Tonic
25 cl


Schweppes Lemon
25 cl


Pineaple Juice
20 cl


Orange Juice
20 cl


Peach Juice
20 cl


Apple Juice
20 cl


Tomato Juice
20 cl


Swiss Wine
Aigle La Chapelle AOC, Bernard Cavé Chablais Vaud

Aligote AOC les Vallières,Genève

Cayas Syrah AOC, Jean-René Germanier, Valais (24 mois barrique)

Cornalin Barriqué AOC du Valais Pierre Robyr à Corin

Gamaret AOC, Stéphane Dupraz, Genève 50 cl

Gamaret de Peissy AOC, Martine Roset,Genève

Gamay Vieille Vigne AOC, Les Vallières, Genève

Humagne AOC, Jean-René Germanier, Valais

Johanisberg AOC du Valais

La Dame Noire, Domaine des Balisiers Genève

Magie Blanche AOC, les Vallières, Genève

Merlot du Tessin DOC Genestrerio Agriloro

Œil-de- Perdrix de Neuchâtel AOC, Rosé Domaine de Cressier Grillette Neuchâtel

Petite Arvine AOC, Jean-René Germanier, Valais

Pinot-Blanc AOC, Stephane Dupraz, Genève

Pinot-Noir AOC, Stephane Dupraz, Genève

Pinot-Noir des Grisons Stäger Weine

French Wine
Vacqueyras Tour Coste, , Côtes-du- Rhône

Terres de Truffe AOC, Côtes de Ventoux

Terres de Truffe AOC, Côte de Ventoux

St-Emilion Grand Cru Château Clos de la Cure Bordeaux 2011

Savigny-les- Beaune AOC Domaine Louis Latour 2012

Nuits-Saint- Georges AOC Domaine Louis Latour 2012

Monthelie AOC Domaine Louis Latour 2012

Les Creisses Philippe Chesnelong

Le Mage le Rouge du Tariquet

Crozes Hermitage les Hauts Granites, J.Boutin, Côtes-du- Rhône

Côte Rotie Bonnevaux, J.Boutin, Côtes-du- Rhône 2012

Châteauneuf-du- Pape, les Pialons , Côtes-du- Rhône

Château Mongravey Margaux AOC, Bordeaux 2009

Chardonnay du Tariquet, VDP Gascogne Blanc
