30 min
Facile
Cornetti con carne macinata
Preparazione
Fase 1.0
Chop the onion and garlic.
Fase 2.0
Heat oil in a frying pan. Fry the minced meat in it over high heat. Add onion, garlic and tomato puree and fry briefly.
Fase 3.0
Add gravy, season with salt and pepper. Let the sauce simmer for about 10 minutes.
Fase 4.0
In the meantime, cook cornettes in plenty of salted water until al dente. Drain and return to the pan. Add butter in flakes, mix.
Fase 5.0
Season minced meat with salt and pepper, spread on cornettes. Serve with grated cheese and applesauce.
Tempo di preparazione
~ 30 minIngredienti per 4 persone
- 1 cipolla
- 1 spicchio d’aglio
- 1 cucchiaio d’olio di colza HOLL
- 600 g di carne macinata di manzo
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 3 dl di salsa per arrosto
- sale
- pepe
- 400 g di pasta tipo cornetti
- 1 cucchiaio di burro
- formaggio grattugiato
Nota: I condimenti di base (come sale, pepe, ecc.)non sono inclusi nel carrello.